KépzéseinkSzakközépiskolaSzakképesítésekSzakképzési ösztöndíjKözismereti képzésKépzéseink 2017/2018BeiskolázásHírek50 éves a GanzNévadóPályázatainkIskolatörténetSzabályzatokTanfolyamokVersenyeinkMunkatársakIskolai könyvtárDiákokDiákalapítványVideókVersenyeredményekKépekMédiaSportGÖKSzülői munkaköz.TámogatókKözbeszerzésSzakmák éjszakájaHivatkozásokNyitóoldal
 
További weblapok Minőség, hatékonyság, esélyegyenlőség (Innováció a Ganz-Munkácsy Szakközépiskola és Szakiskolában) innovacio. ganzszki.hu A gazdasági kultúra fejlesztésében mintaadó intérmény, referenciahely: ganzreferencia. ganzszki.hu GÖK Műszaki klub: muszakiklub. ganzszki.hu A Ganz Ábrahám Szakközépiskola könyvtárának honlapja: konyvtar. ganzszki.hu

Legutolsó frissítés:
2017. Dec. 4. 3:18
Jelenleg 19 látogató tartózkodik az oldalon.Összes látogató 2009 szeptember óta: 537303Ezt az oldalt 28885 alkalommal jelenítették meg 2009 szeptember óta. Ebből az egyedi letöltés 19363 volt.

A 2017/2018-as tanévben induló szakgimnáziumi képzéseink

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum
Ganz Ábrahám Szakgimnáziuma
a versenyképes tudás iskolája

A ZSZC Ganz Ábrahám Szakközépiskolája a régió egyik legjelentősebb szakképző intézménye. Diákjainknak versenyképes tudást, a munkaerőpiacon is keresett, elismert szakmát adunk. Széleskörű partnerhálózatunk segít abban, hogy a jövő számára kiváló szakembereket képezzünk.

Minden szakgimnáziumi ágazaton az érettségi vizsgát követően lehetőség nyílik az érettségire épülő szakképzésben, illetve a felsőoktatásban való továbbtanulásra.

A 2017/2018-as tanévben induló szakgimnáziumi képzéseink

Gépészet ágazat kód: 1411 induló osztályok száma: 1

A gépészeti szakgimnáziumi képzésben részt vevő tanulók a tizenkettedik tanév végén érettségi, valamint szakmai érettségi vizsgát tesznek. Ezt követően lehetőség nyílik egy tanév alatt a gépgyártás-technológiai technikus vagy a mechatronikai technikus szakképesítés megszerzésére. Az érettségire épülő képzésben diákjaink ösztöndíjban részesülhetnek, hiszen mindkét szakképesítés hiányszakmának számít.

Informatika ágazat kód: 1412 induló osztályok száma: 1

Az informatikai szakgimnáziumi képzésben részt vevő tanulók a tizenkettedik tanév végén érettségi, valamint szakmai érettségi vizsgát tesznek. Ezt követően lehetőség nyílik egy tanév alatt a CAD-CAM informatikus vagy az informatikai rendszergazda szakképesítés megszerzésére. A CAD-CAM informatikus szakképesítés jelenleg az egyik legkeresettebb hiányszakma Európában, így Magyarországon is. Ez a terület a gyártás, valamint az ipar területén a legszélesebb körben elterjedt, hiszen az autógyártástól kezdve a különböző célgépek gyártásáig, mindenhol szükség van jól képzett programozókra, szakemberekre.  

Rendészet ágazat kód: 1413 induló osztályok száma: 1

A képzés célja a rendészeti pálya iránt érdeklődő tanulóknak olyan speciális ismeretek nyújtása, amelyekkel pályaválasztásuk megalapozottá, felkészülésük célirányossá válhat. Iskolánk a szakmai tárgyak oktatását a Belügyminisztériummal együttműködve, a rendészeti szervek támogatásával végzi. Különösen jó kapcsolatot ápolunk a Zala Megyei Rendőr-főkapitánysággal, a Zalaegerszegi Rendőrkapitánysággal, valamint a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolával. A szakmai érettségi, illetve a sikeres fizikai, pszichológiai és egészségügyi felvételi után a Belügyminisztérium rendészeti szakközépiskoláiba lehet jelentkezni (Körmend, Adyliget, Miskolc, Szeged), ahol másfél év alatt rendőr tiszthelyettesi szakképesítés szerezhető, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára, vagy más cél esetén a továbbtanulás bármely felsőoktatási intézményben lehetséges.

Közlekedés ágazat kód: 1414 induló osztályok száma: 1

A közlekedés szakgimnáziumi képzésben részt vevő tanulók a tizenkettedik tanév végén érettségi, valamint szakmai érettségi vizsgát tesznek. Ezt követően lehetőség nyílik egy tanév alatt a közúti közlekedésüzemvitel-ellátó szakképesítés megszerzésére. Az iskolánkban szakképesítést szerző tanulók széleskörű ismereteket szereznek a személyszállítás, idegenforgalom, árutovábbítás, szállítmányozás és logisztikai terén.

 

 

8900 Zalaegerszeg, Gasparich út 27.

A JÖVŐD NÁLUNK KEZDŐDIK!

www.nfu.hu
Webdesign és programfejlesztés:
Tüske Balázs (tuskebganz@freemail.hu)
Legfrissebb oldalak:2017/2018KEHOP-5.2.11-16-2016-00023Szakmák éjszakájaKépzéseink 2017/2018Koller Nándor Matematika és Informatika VersenyKözösségi szolgálatos szerződésekVersenyeredményekIskolaújságIngyenes Office 365Történelmi filmajánlóECDLAutósiskolaKépzéseink
További hirdetések...
Legújabb videó:
Egészségnap diákoknak (www.zegtv.hu)Legújabb képgalériák:
Ganz_Piknik
Szikraforgácsoló átadó HírlevélFeliratkozásLeiratkozás
Legújabb hírek:Techtogether Junior Zalaegerszeg pályaorientációs rendezvény
2016. Jan. 8. (Péntek)
Felhívás a 2016-os Helikon Ünnepségekre
2015. Dec. 14. (Hétfő)
További hírek...IskolaújságÖrökségünk '48 történelmi vetélkedő - országos 1. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
Magyarok Európában vetélkedő - országos 5. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
További cikkek...
Elérhetőségeink: Címünk:
8900 Zalaegerszeg,
Gasparich u. 27.
Telefonszámunk:
06-92 596-372
E-mail címünk:
info@ganzszki.hu
OM azonosító:
203067
Zalaegerszegi SzC azonosító:
202104
Alapítvány adószámai: Ganz Ábrahám Diákalapítvány 18955400-1-20